Search form

Jaunumi

Photo

Rīgas reģionālās biedrības pēdējās valdes sēdes apskats

14.05.2013

13. maijā notika šī sasaukuma pēdējā – 18. LNS Rīgas reģionālās biedrības (turpmāk RRB) valdes sēde. Atgādinām, ka no 2011. gada maija darbu organizēja biedrības valde šādā sastāvā: Māra Lasmane, Vita Kamare (priekšsēdētājas vietniece), Jautrīte Groma, Jadviga Bočkāne, Elfa Zariņa, Feodose Lepeša, Andris Bergmanis, Inese Immure un Brigita Aldersone.

Photo

Projekts „Nepalikt vieniem klusumā” sekmīgi virzās uz Eiropas Sociālā fonda projektu mērķa sasniegšanu

14.05.2013

Par to liecina tālāk pievienotā prezentācija seminārā „Virzība uz Eiropas Sociālā fonda projektu mērķa sekmīgu sasniegšanu”.

Photo
Photo

Radošās nodarbības „Gaidām pavasari!” Alūksnē (foto)

13.05.2013

22. martā un 26. aprīlī notika kārtējās radošās nodarbības projekta „Klusuma pasaule” ietvaros, un mūsu biedri ar ļoti lielu nepacietību savas nedzirdīgo biedrības telpās gaidīja mākslas pasniedzēju Santu un psiholoģi Natāliju no Rīgas.

Photo
Photo

Notikums: Dailes teātra izrādē «Sabojātie» piedalīsies mūsu LNS biedre Jolanta Znotiņa

10.05.2013

Interneta portāli vēsta, ka 12. jūnijā Dailes teātra Kamerzālē notiks jauniestudējuma «Sabojātie» pirmizrāde. Izrāde veidota pēc Sāras Keinas lugas motīviem, to iestudē režisors Viesturs Roziņš. Vienu no galvenajām lomām spēlēs mūsu Jolanta Znotiņa, kas profesionālo skatuves izglītību ieguvusi Mūzikas un teātra mākslas akadēmijā Čehijā.

Photo

Vēl viena LNS biedre kandidē uz Rīgas Domi

10.05.2013

Laikraksta „Kopsolī” 5. nr bija ievietota intervija ar LNS biedru Edgaru Vorslovu kā deputāta kandidātu uz Rīgas Domi no Zaļās partijas, bet šeit jūsu uzmanībai „KS” intervija ar LNS grupas „Tilts” biedri BAIBU BICĒNU, kura ir Rīgas Domes deputāta kandidāte Nacionālās apvienības (Visu Latvijai! – Tēvzemei un Brīvībai / LNNK) sarakstā.

Photo

Rīgā atvērts pirmais ziedojumu izdales punkts

10.05.2013

Pārtikas banka „Paēdušai Latvijai”, pilnveidojot pārtikas atbalsta sniegšanas veidus Rīgā, Tallinas ielā 81, atvērusi ziedojumu izdales punktu „Māja atbalstam”, kas kalpos par vietu, kur satikties palīdzības lūdzējam un ziedotājam, kurš vēlas atbalstīt nelaimē nonākušos.

Photo
Photo

Ēnu teātris pārsteidz rēzekniešus

09.05.2013

3. maijā Rēzeknes Nedzirdīgo biedrībā ar izrādi viesojās k/c „Rītausma” nedzirdīgo teātra grupa. Katru mirkli skatītāji varēja vērot jaunus un jaunus notikumus: interesantas dekorācijas, lieliska aktierspēle – kopumā pārsteidzoši jauks sniegums!

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas