Search form

Jaunumi

Photo

Piedalieties fotokonkursā: MŪSU BIEDRU FOTOSTĀSTI

08.02.2016

Konkursu organizē LNS Informācijas nodaļa, un tas notiek LNS laikrakstā “Kopsolī” (var balsot arī LNS Facebook un draugiem.lv profilā) laikā 2016. gada februāra līdz decembrim.

Photo

Tikšanās ar slavenībām Mencendorfa namā

08.02.2016

Līdz marta beigām namā izstādīta liela vaska figūru kolekcija, kurā apvienoti izcili darbi no Rietumeiropas populārākajiem Vaska muzejiem. Tātad nav vairs jābrauc uz Parīzi vai Amsterdamu un jāizmanto šī iespēja…

Photo
Photo

Izsludināta pieteikšanās sociālā biznesa apmācībām jauniešiem ar invaliditāti

05.02.2016

Starptautiskais sociālā biznesa akselerators SOCIFACTION aicina jauniešus (18-30.g.v.) ar invaliditāti pieteikties uz bezmaksas sociālās uzņēmējdarbības apmācībām.

Photo

Valmierieši teic paldies par skaisto dāvanu

05.02.2016

Valmieras RB savā 69. dzimšanas dienā saņēma skaistu dāvanu – sienas dekoru, ko Līgas Immures radošajā darbnīcā Rīgā darināja Vija Pulka, Māra Zemtaute, Zigrīda Žukauska, Irēna Veismane, Anna Subota, Marika Biseniece, Jevgēnija Kuļikova.

Photo

Jauniešu apmācības projektā noslēgušās (video, foto)

04.02.2016

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta finansētais LNS projekts „LNS Jauniešu centra kapacitātes pilnveide” ir sekmīgi uzsācis darbību un šī gada janvārī ir ieviesta pirmā aktivitāte „Praktiskās apmācības „Darbs ar jauniešiem. No vīzijas līdz rīcības plānam”.

Photo

Sacensības novusā Ventspilī

02.02.2016

29. janvārī Ventspils RB klubā notika sacensības novusā.

Photo

Pirmo šīgada mēnesi aizvada slidojot

02.02.2016

30. janvārī Jelgavas grupas biedri Zinta Felkera vadībā devās uz atpūtas pasākumu – slidošanu pilsētas ledus hallē Zemgale.

Photo
Photo

Lielbritānija: Facebook kļūst arvien svarīgāks nedzirdīgo komunikācijas līdzeklis

01.02.2016

Zīmju valodas lietotāju galvenā satikšanās un komunikācijas vieta pirms sociālo tīklu izveidošanās bija nedzirdīgo klubi, kur cilvēki ieradās dalīties savos viedokļos, vienkārši parunāties, saņemt konsultācijas, gūt pieredzi sev interesējošā jautājumā.

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas