Search form

Jaunumi

Photo

Olimpisko spēļu noslēguma ceremonija būs tiešraidē LTV1 ar surdotulkojumu

08.08.2012

„Latvijas Televīzija ir saņēmusi īpašu atļauju no Starptautiskās Olimpiskās komitejas pārraidīt Londonas Olimpisko spēļu noslēguma ceremoniju ar surdotulkojumu. To pārraidīsim svētdien, 12.augustā pl. 22. 55 tiešraidē LTV 1.kanālā, ” informē Sarmīte Plūme, LTV 1. kanāla satura redaktore.

Photo

Ir iespēja doties tālā ceļojumā kopā ar zīmju valodas tulku

08.08.2012

ASV nedzirdīgo tūrisma aģentūra Discovering Deaf World (Atklājot nedzirdīgo pasauli) piedāvā nedzirdīgajiem doties ceļojumā uz Kambodžu. Ceļojums paredzēts nākamā gada ziemā, un tā laikā tūristi varēs iepazīties ar skaisto Kambodžas dabu, unikālo khmeru kultūru, kā arī vietējās nedzirdīgo kopienas dzīvi.

Photo

Nūjošanas entuziasti atkal pulcējas nometnē (foto)

07.08.2012

Pēc jūlija atvaļinājuma valmierieši ar nepacietību gaidīja augustu, kad sāksies projekta „Klusuma pasaule” aktivitātes. 3. – 5. augustā projekta pasākumi atsākās ar ikgadējo, nu jau ceturto gadu organizēto nūjošanas nometni Tūjā.

Photo

Baskāju takas sniegtā veselīgā atpūta (foto)

07.08.2012

Rīgas biedrība vēlas padalīties ar saviem pozitīvajiem iespaidiem par lielisku atpūtas un izklaides vietu tepat Latvijā, Tukuma pusē, ko piedzīvojām krietnā interesentu pulciņā 5.augustā. Tā ir Baskāju taka atpūtas bāzē „Valguma pasaule”. Iespējams, ka liela daļa vēl to nav apmeklējusi, jo taka darbojas tikai no 7. jūnija.

Photo

Plosti pa Gauju – jau otro vasaru (foto)

06.08.2012

Pussimts dalībnieku jaukā atmiņā paliks divu dienu atpūtas brauciens pa mūžam skaisto Gauju, kuru jau otro gadu organizēja Rīgas biedrība 28. – 29. jūlijā no Cēsīm līdz Siguldai.

Photo
Photo
Photo
Photo

Aculiecinieka ieskats skaistumkonkursa „Miss & Mister Deaf International 2012” norisē Turcijā

03.08.2012

Jūlija nogalē Ankarā, Turcijā, norisinājās starptautiskais meiteņu un puišu skaistumkonkurss „Miss & Mister Deaf International 2012”. Iepriekšējos gados šis pasākums notika Amerikā, bet šogad Eiropā.

Photo

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas