Search form

Jaunumi

Photo

Lux filmu dienās bez maksas var noskatīties trīs ievērojamas filmas

03.12.2013

Eiropas Parlamenta Informācijas birojs Latvijā aicina uz Lux filmu dienām Rīgā. Bez maksas kinoteātrī Splendid Palace tiks izrādītas trīs ievērojamās filmas - Pārrautais Aplis, Miele un The Selfish Giant. Visām filmām būs subtitri latviešu valodā.

Photo

Andrejs Cīrulis - Gada cilvēks apkalpojošā sfērā

03.12.2013

15. novembra rītā mūsu rīcībā nonāca ļoti pārsteidzoša un patīkama ziņa par vienu no Smiltenes biedrības biedriem Jaunpiebalgā – Andreju Cīruli. Viņš tika izvirzīts un apstiprināts nominācijai „Gada cilvēks 2013 apkalpojošā sfērā” Jaunpiebalgas novadā.

Photo

Rēzeknē pēdējais – kopsavilkuma pasākums projekta „Klusuma pasaule” ietvaros

03.12.2013

28. novembrī rēzeknieši sanāca kopā pasākumā „Pārrunas par nedzirdīgo dzīvi”, lai apkopotu informāciju par ESF un Latvijas valsts finansētā Latvijas Nedzirdīgo savienības projekta „Klusuma pasaule” rezultātiem Rēzeknes biedrībā un tā sasniegto mērķi – veicināt dzirdes invalīdu un smagi vājdzirdīgo cilvēku integrāciju sabiedrības dzīvē un komūnā.

Photo

EUD izdod vispārīgu ANO Konvencijas pārskatu (video)

02.12.2013

27. novembris bija ļoti nozīmīgs datums Eiropas Nedzirdīgo savienībai (EUD). Šajā dienā notika kampaņa ar mērķi pievērst uzmanību ANO Konvencijas par cilvēkiem ar īpašām vajadzībām pārskatam, kurā tika aplūkota Eiropas Savienības iestāžu pieejamība nedzirdīgiem zīmju valodas lietotājiem.

Photo

Rīt diskusija „Saeima cilvēkiem ar invaliditāti” ar surdotulkojumu

02.12.2013

Rīt, 3. decembrī, atzīmējot Starptautisko dienu Cilvēkiem ar invaliditāti, Saeimas Sarkanajā zālē no pl. 13 līdz 15.30 notiks gadskārtējā diskusija "Saeima cilvēkiem ar invaliditāti". Tai varēs sekot arī tiešsaistē Saeimas mājaslapā www.saeima.lv ar surdotulkojumu.

Photo
Photo
Photo

Diplomēto surdotulku skaits paplašināsies

28.11.2013

Šodien Sociālās integrācijas valsts aģentūras Koledžā prakses atskaiti sekmīgi aizstāvēja programmasSurdotulks” 5 studentes.

Photo

Rīgas reģionālās biedrības valdes sēdes apskats

27.11.2013

25. novembrī notika kārtējā LNS Rīgas reģionālās biedrības (turpmāk RRB) valdes sēde. Darba kārtībā tika izskatīti šādi jautājumi.

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas