Search form

Jaunumi

Photo

Uzmanību – aptauja turpinās

06.11.2014

LNS Informācijas nodaļa pateicas visiem, kas jau aizpildījuši aptaujas anketu par laikraksta Kopsolī pasūtīšanu un LNS mājaslapas apmeklēšanu vai nu papīra, vai arī elektroniskajā variantā.

Photo
Photo

Ciemos pie mazajiem brāļiem

04.11.2014

24. oktobrī LNS Rehabilitācijas centrs organizēja ekskursiju uz Juglas dzīvnieku patversmi "Labās mājas". Neskatoties uz aukstumu, ekskursijā piedalījās 16 dzīvnieku mīļotāji un entuziasti, bija klāt arī bērni.

Photo

Kas notika oktobrī Valmieras pusē?

03.11.2014

Oktobra sākumā, kad rudens sāka apgleznot Latviju visās iespējamās krāsās, valmierieši bija gatavi rosīties darbos un dažādos pasākumos. Kas tad oktobra mēnesī Valmieras pusē notika?

Photo
Photo

Tikšanās ar „Kopsolī” lasītājiem Rītausmā

31.10.2014

29. oktobrī LNS Informācijas nodaļas darbinieki tikās ar „Kopsolī” lasītājiem Rītausmā.

Photo

Rudenīgais brauciens pie kaimiņiem Igaunijā

31.10.2014

Pēdējās rudens nedēļas brīvdienā Alūksnes grupas biedri devās nelielā braucienā. Rīts solīja vēsu, bet skaistu dienu.

Photo

Ejot līdzi laikmetam!

31.10.2014

Kopš 2013. gada novembra Latvijas Nedzirdīgo savienība (LNS) īsteno projektu "Ejot līdzi laikmetam!". Tā vispārējais mērķis ir veicināt personu ar dzirdes traucējumiem integrāciju sabiedrības dzīvē un paaugstināt dzīves kvalitāti, bet tiešais mērķis – attīstīt sociālās rehabilitācijas pakalpojumus, lai veicinātu cilvēktiesību ievērošanu un invaliditātes izraisīto seku mazināšanu 100 vecuma pensionāriem ar dzirdes traucējumiem.

Photo
Photo

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas