Search form

Jaunumi

Photo
Photo

Mūsējie Jelgavā asina prātu, bet Rīgā demonstrē paštaisītas cepures

31.01.2011

LNS projekta „Klusuma pasaule” ietvaros Rīgas biedrība 29. janvārī noorganizēja divus saistošus pasākumus: Jelgavā – nedzirdīgo prasmju konkursu „Asini prātu” un Rīgā – tematisko pasākumu „Konkurss: cepuru demonstrējums”, uz kuriem sanāca daudz interesentu.

Photo
Photo

Par dzirdes aparāta saņemšanas iespējām (video)

28.01.2011

Piedāvājam interviju ar LNS Surdotehniskās palīdzības centra direktoru Arnoldu Pavlinu par dzirdes aparāta saņemšanas iespējām.

Photo

Google Eiropas stipendija studentiem ar invaliditāti

28.01.2011

Google, atbalstot pasaules zinātniekus un nākotnes inovācijas, nolēmusi piešķirt stipendijas talantīgiem datorzinātnes studentiem ar invaliditāti.

Photo

Nedzirdīgs pusaudzis komponē mūziku orķestriem

28.01.2011

Nedzirdīgs pusaudzis, Loids Kolemans (18) lūgts komponēt Olimpiskās tematikas skaņdarbu, kuru Velsā ( Anglijā) 2012. gadā atskaņos Britu Nacionālais orķestris.

Photo
Photo

GRIPA IR BĪSTAMA – UZMANIETIES!

27.01.2011

No gripas izraisītajām komplikācijām miruši jau astoņi cilvēki.

Photo
Photo

LNS Domē: kas paveikts projektu realizācijā 2010. gadā

27.01.2011

Pirmajā sēdē šajā gadā bija saplānota apjomīga dienaskārtība, tāpēc tā ilga visu darbadienu, turklāt notika paplašinātā sastāvā. Tajā piedalījās uzaicinātie pārstāvji no LR Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas ar tās vadītāju Aiju Barču vadībā, kā arī Labklājības un Izglītības ministrijas atbildīgie darbinieki.

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas