Search form

Jaunumi

Photo

Jauni piedāvājumi projekta „Klusuma pasaule” klientiem! Izmantojiet iespēju tikties ar psiholoģi un foto/ videospeciālistu

31.07.2012

Projekta “Klusuma pasaule” 2.10 aktivitātes ietvaros aizsākas jauns nodarbību cikls – individuālās nodarbības, kur klienti var saņemt pasniedzēju palīdzību bez citu klientu klātbūtnes.

Photo

Londonas Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā piedalās arī nedzirdīgie

30.07.2012

Pagājušas dažas dienas, kopš sākušās Londonas 2012. gada Olimpiskās spēles. Piektdienas vakarā visas pasaules uzmanība bija pievērsta spēļu atklāšanas ceremonijai. Tiesa, Latvijas nedzirdīgie visā pilnībā tai televīzijā varēja sekot tikai otrajā dienā atkārtojumā ar surdotulkojumu.

Photo

UZMANĪBU! Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijas atkārtojums ar surdotulkojumu

27.07.2012

LTV1 piedāvā Londonas Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijas atkārtojumu ar surdotulkojumu sestdien, 28. jūlijā pl. 7. 30.

Arī Olimpisko spēļu noslēguma ceremonijas atkārtojums būs ar surdotulkojumu.

Photo

Jautrās sporta spēles kempingā „Sniedze” (foto)

27.07.2012

Katru gadu RSK „Nedzirdīgo sports” organizē sporta spēles. Šogad tās notika no 21. līdz 22. jūlijam kempingā „Sniedze”, kas atrodas aiz Daugmales. Spēlēs piedalījās 13 grupas – sportotāji bija ne tikai no Latvijas, bet arī no Krievijas, Šveices un Amerikas.

Photo

Piedāvā bezmaksas juridiskos pakalpojumus

26.07.2012

IK „Edgara Šilina juridiskais birojs” kā pakalpojuma sniedzējs LNS ESF projektā ,,Alternatīvie sociālās rehabilitācijas pasākumi nedzirdīgiem Latgales reģionā” (Nr. 1DP/1.4.1.2.4./11/APIA/NVA/026; Līgums Nr.2012/30) sniedz bezmaksas juridisku palīdzību LNS biedriem civillietās un administratīvās lietās, kā arī sagatavo procesuālos dokumentus iesniegšanai tiesā un citās valsts un pašvaldību iestādēs.
Ir iespēja jautājumus iesniegt arī rakstiski un saņemt rakstisku atbildi.
Kontakttelefons – 26184413, e-pasts- [email protected]

Photo

ICSD prezidents: „Daudz īpašāk būtu redzēt nedzirdīgos sportistus Londonā”

26.07.2012

 Īsi pirms Londonas Olimpisko spēļu atklāšanas piedāvājam iepazīties ar tagadējā Starptautiskās Nedzirdīgo sporta komitejas (ICSD) – vecākās starptautiskās invalīdu sporta organizācijas pasaulē – prezidenta, bijušā Apvienotās Karalistes Nedzirdīgo sporta organizācijas prezidenta Kreiga Kraulija (Craig Crowley) personīgo viedokli par Nedzirdīgo olimpiskajām spēlēm Olimpisko un Paraolimpisko spēļu ēnā. 

Photo

Krievijā nedzirdīgie iekrīt krāpnieku tīklos, iegādājoties nekvalitatīvus dzirdes aparātus

25.07.2012

Kādā Krievijas mazpilsētā – Mednogorskā miertiesneši nesen saņēma vairākas iedzīvotāju sūdzības par krāpniekiem, kas vietējiem pensionāriem par dārgu cenu tirgo nekvalitatīvus dzirdes aparātus. Vairākus gadus gan nekas nebija dzirdēts par šādiem gadījumiem, bet beidzamajā laikā dažādās vietās krāpnieki atkal atsākuši savu nelikumīgo nodarbi.

Photo

Mārim Grēniņam pasaules zelts un sudrabs

Māris Grēniņš II Pasaules čempionātā vieglatlētikā nedzirdīgajiem, kas notika 14. – 21. jūlijā Toronto (Kanādā), izcīnīja zelta medaļu tāllēkšanā un sudrabu 110 metru barjerskrējienā.

Photo

Nedzirdīgā tvītotāja nododas lasīšanai no lūpām futbola čempionāta laikā

23.07.2012

Jūlija Probsta atklāj Eiropas čempionāta futbolā baumas savā Twitter profilā @EinAugenschmaus, pateicoties savai prasmei lasīt no lūpām.

Photo

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas