Search form

Jaunumi

Photo

Jauno e-talonu rotā Katrīnas Vidneres zīmējums

29.01.2016

Katrīna Vidnere ir aktīva Rīgas internātvidusskolas bērniem ar dzirdes traucējumiem audzēkne – ar interesi līdzdarbojas mācību stundās, apmeklē vairākus interešu pulciņus, kā arī labprāt startē dažādos ārpusskolas konkursos.

Photo
Photo

Valsts atbalsts elektroenerģijas norēķiniem I grupas invalīdiem, ģimenēm ar bērniem invalīdiem, daudzbērnu ģimenēm un citiem

28.01.2016

Valsts atbalsta programmas ietvaros 2016.gadā I grupas invalīdi, kā arī ģimenes, kuru aprūpē ir bērns invalīds, katru mēnesi var saņemt atbalstu pirmajām simts patērētajām kilovatstundām. Ģimenēm, kuras aprūpē ir bērns invalīds, kā arī 1.grupas invalīdiem atbalstam jāpiesakās elektrum.lv vai Latvenergo klientu apkalpošanas centros Elektrum.

Photo

Lieliska atpūta Līvu akvaparkā

25.01.2016

11. janvārī mēs, Tukuma grupas dejotāji un, protams, skolotājs Aldis Ādamsons devāmies paslidināties, paplunčāties un izburbuļoties Jūrmalas Līvu akvaparkā.

Photo

Latvijas Radio: Par to, kā labāk komunicēt un saredzēt

22.01.2016

Lai dators būtu piemērots cilvēkiem ar dzirdes vai redzes traucējumiem, ir izstrādāta virkne palīglīdzekļu, kas var būt gan iekļauti operētājsistēmas sastāvā, gan pieejami kā atsevišķas programmas.

Photo

Valmierieši apmeklē Barikāžu piemiņas vietu

22.01.2016

19. janvārī, atzīmējot Barikāžu atceres 25. gadadienu, pie to Piemiņas akmens notika pasākumi, kuros Valmieras Valsts ģimnāzijas skolēni uzstājās ar pašu sacerētiem dzejoļiem par 1991. gada notikumiem.

Photo

Valmierieši atzīmē Vispasaules sniega dienu

22.01.2016

17. janvārī mēs par godu Sniega dienai organizējām kolektīvo apmeklējumu uz Valmieras Olimpisko centru – kopā bijām 22.

Photo

Paldies pateikšana Rehabilitācijas centrā

22.01.2016

Gadu mija ir īstais laiks, kad izteikt pateicību darbiniekiem par visu labo, kas aizvadītajā gadā paveikts. Iespējas pateikt paldies darbiniekiem par lielisku darbu ir dažādas – gan materiālā, gan nemateriālā izteiksmē: svarīgi, ka darbinieku pamana un novērtē viņa devumu, līdz ar to paldies pateikšana vienmēr ir nepieciešama pēc labi paveikta darba. Un tāpēc LNS Rehabilitācijas centrs (RC) 9. janvārī saviem darbiniekiem sarīkoja neaizmirstamu tikšanos.

Photo

Būt par tiltu uz nedzirdīgo zemi

22.01.2016

Sociāli noderīgām profesijām, piemēram, skolotājiem, policistiem, ugunsdzēsējiem, ārstiem, kuru pārstāvji strādā sabiedrības labā, pieskaitāma vēl viena, ko cilvēki bieži aizmirst vai pat nezina, un tie ir zīmju valodas tulki jeb – surdotulki.

Photo

Prāta spēlēs Jelgavā uzvar gudrākie

21.01.2016

16. janvārī Jelgavas grupa organizēja pasākumu ar nosaukumu “Prāta spēles”. Pasākums notika pie Kristapa Legzdiņa mājās, un tajā piedalījās 11 cilvēki.

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas