Search form

Jaunumi

Photo

Vispasaules Nevalstisko organizāciju dienā svinēsim pilsoniskās sabiedrības mazās un lielās uzvaras!

24.02.2017

27. februārī visā pasaulē jau sesto gadu tiks atzīmēta Vispasaules Nevalstisko organizāciju (NVO) diena! Tā ir Latvijā radusies iniciatīva, kas tika aizsākta 2009. gadā un to iniciēja Mārcis Liors Skadmanis un biedrība “Latvijas Pilsoniskā alianse” (eLPA).

Photo

Demonstrācija: pieejamība? Rīcība! (video)

22.02.2017

EUD publicējusi video, kurā aicina uz protestu pie Eiroparlamenta 6. martā pl. 12 – 15.

Photo

„Kaut kas nebijis!” – uz Rītausmas skatuves Andris Kivičs un mīlestība (foto, video)

21.02.2017

17. februārī Rītausmā notika atpūtas pasākums „Viss par un ap mīlestību”, lai kopā atzīmētu gada visromantiskāko dienu – Visu Mīlētāju jeb Valentīna dienu.

Photo

Galda spēles ienāk arī LNS biedrībās

20.02.2017

17. februārī Latvijas Nedzirdīgo savienībā viesojās Latvijas lielākā galda spēļu veikala SIA Brain Games pārstāvis Krišjānis Zviedrāns, lai iepazīstinātu ar jaunākajām un populārākajām galda spēlēm pārstāvjus no LNS biedrību valdēm un Jauniešu centra, kā arī sociālos rehabilitētājus.

Photo

“Ēnas” iepazīstas ar LNS darbību (foto)

16.02.2017

LNS arī šogad uzņēma “ēnas”. No Rīgas internātvidusskolas bērniem ar dzirdes traucējumiem ieradās 5 bērni vienas skolotājas pavadībā. No Valmieras vājdzirdīgo bērnu internātvidusskolas – attīstības centra atbrauca 18 skolēni un 2 skolotājas.

Photo

Par diferencēto neapliekamo minimumu un gada ienākumu deklarāciju

07.02.2017

No LR Labklājības ministrijas (LM) saņemts skaidrojums par izmaiņām 2017. gada diferencētā neapliekamā minimuma piemērošanā un iedzīvotāju ienākuma nodokļa maksātāja tiesībām atgūt 2016. gadā pārmaksāto nodokli. LM ziņojums pilnā apjomā pieejams šeit.

Photo

LNS Jauniešu centrs saņem atzinības rakstu “Uzlecošā zvaigzne”

02.02.2017

31. janvārī Rīgas jauniešu centrs “Kaņieris” sadarbībā ar Rīgas domes izglītības, kultūras un sporta departamentu rīkoja Jaunatnes līdzdalības balvas pasniegšanas ceremoniju Rīgas “Vis-Kaņierīgākajā” telpā – Tējnīcā “Materia”.

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas