Search form

Jaunumi

Photo

LNS mājaslapas lasītāji!

30.12.2010

Mums ir patiess gandarījums sveikt jūs gadumijā. Aizvadītais 2010. gads Latvijas Nedzirdīgo savienībai un tās Informācijas centram bija īpaši nozīmīgs, jo tika atklāta jauna mājaslapa. Īsā laikā tā ir spējusi strauji attīstīties un piedāvāt daudzveidīgu informāciju nedzirdīgiem cilvēkiem. Mūsu mājaslapa ir kļuvusi mums, Informācijas grupai, par otrām – virtuālajām mājām, ko novēlam arī visiem nedzirdīgajiem cilvēkiem.

Photo

Kāds bija 2010. gads Valmieras biedrībā

30.12.2010

2010. gads ir paskrējis vēja spārniem, dienu no dienas ejot, skrienot, darot, piedaloties, plānojot un atskaitoties...Un par to varētu teikt _- tik traki saspringts gads mūsu biedrībā agrāk nav bijis neviens. Un tas tā noticis, pateicoties projekta „Klusuma pasaule” aktivitātēm. Jā, patiešām - „Klusuma pasaule” nemaz nav tik klusa ...

Photo

LĪDZEKĻUS TITRIEM NEPIEŠĶĪRA

29.12.2010

Finanšu ministrija noraidījusi Latvijas Televīzijas lūgumu no nākamā gada budžeta piešķirt papildu 140 tūkstošus latu televīzijas pieejamības uzlabošanai cilvēkiem ar dzirdes invaliditāti. Tā 27. decembrī ziņoja laikraksts „ Diena”.

Photo
Photo

Nejaušais atradums

28.12.2010

Pateicoties Rīgas Nedzirdīgo bērnu internātpamatskolas informātikas skolotāja Dzintara Stepāna urķa dabai un neatlaidībai, mums ir tā laime uzzināt, ka Valmieras vājdzirdīgo skolai TOMĒR IR sava mājaslapa internetā.

Photo

Kā iemācīties alfabētu

28.12.2010

Rīgas Nedzirdīgo bērnu internātpamatskolas skolnēni piedalījušies jautrā animācijas filmā kopā ar Renāru Kauperu, zaļu žurku, ņaudošu odu un citiem jocīgiem radījumiem, kas palīdz bērniem iemācīties alfabētu.

Photo

Zīmju valodas koris piedalās grandiozā koncertā

28.12.2010

Vācijas pilsēta Esene ir 2010. gada Eiropas kultūras galvaspilsēta. Kā parasts, Eiropas pilsētai, kas pasludināta par kultūras galvaspilsētu, arī Esenē notiek visdažādākie festivāli, izstādes un citi kultūras pasākumi.

Photo

Elektronisko mediju Sabiedriskajā konsultatīvajā padomē LNS pārstāvēs Inese Immure

27.12.2010

23. decembrī Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) apstiprināja mediju Sabiedrisko konsultatīvo padomi (SKP), kurā iekļauti 35 dažādu organizāciju 40 pārstāvji.

Photo

Ženevjēva Barra: kā nedzirdīgā aktrise veido karjeru (video)

27.12.2010

Nedzirdīgā angliete Ženevjēva Barra (23) mērķtiecīgi pietuvojas savam sapnim – kļūt par aktrisi.

Photo

Baltkrievijas policija aiztur nedzirdīgu vīrieti: izkliedzis pret valsti vērstus saukļus

27.12.2010

Minskā pēc valsts prezidenta vēlēšanām Baltkrievijas policija aizturējusi nedzirdīgu vīrieti ar garīgās attīstības traucējumiem, kurš izkliedzis pretvalstiskus saukļus.

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas