Search form

Jaunumi

Photo

Aicina uz Valentīndienas pasākumu Sanktpēterburgā

28.12.2013

Laikā no 14. līdz 16. februārim Pēterburgas nedzirdīgo portāls „Vivat, Piter!” organizē Valentīndienas pasākumu „Mīlētājiem un ne tikai”. Svētki notiks atpūtas bāzē „Svjazist” (Ļeņingradas apgabals), netālu no Sanktpēterburgas.

Photo

Projekts „Klusuma pasaule” svinīgi noslēdzies (video)

28.12.2013

Ievērojamākais projekts LNS vēsturē svinīgi noslēgts plašā atskaites pasākumā, kas notika 20. decembrī kultūras centrā „Rītausma”, klātesot daudziem tajā iesaistītajiem darbiniekiem, uzraudzības iestāžu – Labklājības ministrijas, Nodarbinātības valsts aģentūras un LR Saeimas pārstāvjiem, brīvprātīgajiem palīgiem un aktīvistiem no visiem Latvijas reģioniem, kuros tika realizēts šis projekts.

Photo

ASV: autobusa šoferis apguvis zīmju valodas pamatus

28.12.2013

Ņujorkas satiksmes autobusa šoferis Edvīns Kora ir apguvis zīmju valodu. Tagad nedzirdīgos pasažierus, kas iekāpj autobusā, viņš sagaida ar draudzīgiem sveicieniem.

Photo

Nedzirdības epidēmija ASV armijā

27.12.2013

Pēc teroristu uzbrukuma Ņujorkas Dvīņu torņiem, ASV valdība pieņēma lēmumu uzsākt karu pret terorismu, lai iznīcinātu teroristus atbalstošos režīmus Irākā un Afganistānā, tomēr cena, ko par šo karu maksā amerikāņu tauta, ir visai augsta.

Photo

Arābu valstī Katarā demonstrē jaunu ugunsgrēka brīdināšanas sistēmu

27.12.2013

Kataras galvaspilsētā Dohā novembrī notikušās Kataras Civilās aizsardzības izstādes un konferences laikā plašākai sabiedrībai tika demonstrēta pilnīgi jauna ugunsgrēka trauksmes signalizācijas sistēma, kas paredzēta cilvēku ar dzirdes traucējumiem vajadzībām.

Photo
Photo

Ziemassvētku Dievkalpojums Rīgas Svētā Jāņa baznīcā ar surdotulkojumu

20.12.2013

Rīgas Sv. Jāņa evaņģēliski luteriskā draudze aicina nedzirdīgos 25. decembrī pl. 14.30 uz Nedzirdīgo draudzes Ziemassvētku Dievkalpojumu ar sadraudzības vakaru (ar groziņiem).

Laipni aicināti!
 
Ziņo: Rota Gulbe

Photo
Photo
Photo

Uzmanības centrā – Māra Lasmane

20.12.2013

Piedāvājam plašu publikāciju „Klusuma pasaulē” žurnālā „Zintnieks” (24.nr.) – šī žurnāla redaktores vietnieces Antras Krastiņas sarunu ar mūsu LNS biedri, Rīgas biedrības priekšsēdētāju un biedrības Goda biedri Māru Lasmani – skat. šeit!

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas