Search form

21.10.2009

Drukāt

Latvijas Dabas muzeja piedāvājums

  VA Latvijas Dabas muzejs (Rīgā, Kr. Barona ielā 4) pašlaik realizē projektu „Nepalikt klusumā”, kas tapis ar nodibinājuma „Rietumu Bankas labdarības fonds” finansiālu atbalstu un sadarbībā ar ...
 
VA Latvijas Dabas muzejs (Rīgā, Kr. Barona ielā 4) pašlaik realizē projektu „Nepalikt klusumā”, kas tapis ar nodibinājuma „Rietumu Bankas labdarības fonds” finansiālu atbalstu un sadarbībā ar Latvijas Nedzirdīgo savienības Komunikācijas centru.
  • Latvijas Dabas muzejā cilvēkiem ar dzirdes problēmām pēc savas izvēles ir iespējams apmeklēt 22 dažādas tematiskās ekskursijas, kuras notiek gida pavadībā muzeja ekspozīcijās, un 15 nodarbības, kurās tiek piedāvāts veikt praktiskus uzdevumus: aizpildīt darba lapas, atrisināt krustvārdu mīklas, nereti darbībā arī izmantot muzeja priekšmetus, kurus var taustīt, ostīt, svērt.
  • Ekskursijas tiek vadītas tikai iepriekš pieteiktām grupām (grupā vēlams būt 7 – 15 cilvēki). Dalība jāpiesaka pa telefonu 67356051 vai 67356024. Ekskursijas, nodarbības notiek pirmdienās, otrdienās, nepieciešamības gadījumā iespējams vienoties par citiem laikiem
    Muzejs nodrošina bezmaksas pastāvīgo ekspozīciju apskati un gida pakalpojumus.
  • Nodibinājums „Rietumu Bankas labdarības fonds” nodrošina bezmaksas zīmju valodas tulka pakalpojumus. Tulka klātbūtni ekskursiju laikā organizē muzeja projekta vadītāja.
  • Individuālajiem apmeklētājiem gida un zīmju valodas tulka pakalpojumus Muzejs nesniedz.
  • Bez maksas Latvijas Dabas muzejs ir pieejams 1. grupas invalīdiem (uzrādot apliecību) un viņu pavadītājiem, 2. un 3. grupas invalīdiem (uzrādot apliecības), tai skaitā bērniem invalīdiem.
  • Ekskursijas laikā drīkst fotografēt ar noteikumu, ka fotogrāfijas netiek izmantotas komerciāliem nolūkiem.

Nodibinājums „Rietumu Bankas labdarības fonds” nodrošina ne tikai zīmju valodas tulkojuma iespējamību Latvijas Dabas muzejā, bet arī sedz transporta izdevumus nokļūšanai  Dabas muzejā bērniem no visām speciālajām nedzirdīgo izglītības iestādēm Latvijā.


Informāciju sagatavoja Z.Ungurs
Fotogrāfijas no Latvijas Dabas muzeja
21.10.2009.


Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas