Search form

08.01.2010

Drukāt

Jautrīte Groma – Labā zvaigzne Rīgā 2009

  Zvaigznes dienā, 6.janvārī Mazajā ģildē pulcējās cilvēki, kas bija izvirzīti balvai „Labā zvaigzne Rīgā 2009”. Ielūgumi bija nosūtīti kopumā 97 cilvēkiem. Visas akcijai pieteiktās La...

 

Zvaigznes dienā, 6.janvārī Mazajā ģildē pulcējās cilvēki, kas bija izvirzīti balvai „Labā zvaigzne Rīgā 2009”. Ielūgumi bija nosūtīti kopumā 97 cilvēkiem. Visas akcijai pieteiktās Labās zvaigznes, kas vakar bija ieradušās Mazajā ģildē,  saņēma Rīgas domes Atzinības rakstus un ziedus, kā arī noklausījās nelielu koncertu.

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs, Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Eiženija Aldermane un Sociālo jautājumu komitejas priekšsēdētājs Leonīds Kurdjumovs pasniedza balvas deviņiem cilvēkiem,

kas ieguvuši titulu „Labā zvaigzne Rīgā 2009”: mākslinieks J. Anmanis, skolotāja I. Sentivani, pensionāre V. Fiskoviča, NVO aktīvistes V.Steklova, R. Robežniece, I. Skuja, sportošanas organizatori V. Verhovcevs, I.Tarasovs.

Viņi visi dažādā veidā palīdzējuši bērniem, invalīdiem, nelaimē nonākušiem cilvēkiem. Viņu vidū arī mūsu Jautrīte Groma, kura savā ilggadīgajā darbā palīdzējusi daudziem LNS biedriem atrisināt viņu sasāpējušos jautājumus, sazināties ar ārpasauli un sniegt informāciju, kas noderīga dzīvē. Īpaši iecienītas bija „Jautrītes ziņas” trešdienu vakaros KC „Rītausma”. Kādā no nākamajiem „KS” nr. – intervija ar viņu!

 
Sagatavojusi: Ilze Kopmane
Foto: no Rīgas pašvaldības portāla
08.01.2010

Atpakaļ

Uz augšu

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas