Search form

02.03.2010

Drukāt

Šoreiz Danai neveiksmīga diena

Svētdien, 28. februārī, notika trešais TV3 „Dejo ar zvaigzni 3” raunds, kurā vājdzirdīgā Dana Dombrovska ar deju partneri nodemonstrēja lēno valsi un saņēma viszemāko žūrijas balsu skaitu – 26 punktus.


Deju pāris ar lēno valsi nokļuva neierastā situācijā – ja līdz šim žūrija viņus lutinājusi ar augstākajām atzīmēm, tad vakar ieguva zemāko vērtējumu. Žūrija uzskata, ka šim deju pārim bija problēmas ar līdzsvaru. Atgādinām, ka iepriekšējos divos šova raidījumos Dana un Aleksandrs pēc žūrijas vērtējuma ierindojās pirmajā vietā.



Ieraksts no šova „Dejo ar zvaigzni 3”, kad bija Danas Dombrovskas uznāciens.
Juris Šteinbergs: Interesanti, interesanti, aplaudēja traki, bet nesvilpa šoreiz. Kā pašiem likās?
Dana: Es raudu, jo bija skaisti!
Kaspars Upacieris, radio SWH programmas BB Brokastis vadītājs: Šo priekšnesumu vajadzētu redzēt Džo Kokeram. Esmu bijis diezgan daudzās kāzās, tik labu valsi es vēl nebiju redzējis! Man patika – 10!
Alberts Kivlenieks, Latvijas Nacionālā teātra horeogrāfs: Skaists sapnis vasaras naktī. Tomēr: pirmais – partnerim nav stabilitātes, Dana bija pārliecinošāka nekā viņas partneris, un tas ir pluss. Otrais, tas tomēr izskatījās tāds skumjš sapnis, gribējās, lai jūs atplaukstat laimīgākā smaidā, kaut vai uz kādu brīdi. Man šķiet, ka par daudz kāju izcēlienu, tie jātaisa filigrāni ar izstieptu ceļgalu, izvērstāku pēdu. Sīkas kļūdiņas vēl ir, jāmācās. Es lieku – 5!
Anita Šmite: Šis bija lēnais valsis, kas ir grūtāks. Bija ļoti izjusts sniegums, mūziku jūs labi izjutāt, tas parādījās jūsu sejās. Diemžēl apbēdināja abu līdzsvara trūkums. Mūzika piepildīja šo telpu, bet jūs neaizpildījāt deju placi. Lēnais valsis ir sarežģīta deja, šodien sevi līdz galam tajā neizmantojāt. Laikam šī bija jūsu neveiksmīgā diena vai arī vienkārši nodejojāt to, ko varējāt nodejot. Es lieku – 6!
Vladimirs Ponomarjovs: Kolēģi visu pateikuši. Būšu pozitīvāks mazliet. Man liekas, ka jūsu pāris ir viens no tiem, no kura var prasīt daudz vairāk – gan emocionāli, gan tehniski utt. Laikam tiešām šodien nav jūsu diena, mani ļoti apbēdināja jūsu muguras. Es lieku – 5!
Jana Duļevska: Vai jums ir cilvēki, kuru viedoklis jums ir ļoti svarīgs.
Aleksandrs Aļošins: Jā, ir. Man ļoti svarīgi, ko Valērijs Mironovs pasaka. Mamma pati par sevi ir vislabākā, tas nav apspriežams jautājums.
Dana Dombrovska: Man svarīgi ir Valērijs un Agita Mironovi, viņiem ļoti uzticos, bet galvenais – savam skolotājam Aleksandram.



Šajā trešajā raidījumā, apkopojot žūrijas un skatītāju vērtējumu, šovu bija jāatstāj bundziniekam Gundaram Lintiņam un DEARTE Dance Atudio vadītājai Marinai Martinovai.

 
Portāls mango.lv ziņoja, ka priekšnesuma beigās Danu pievarēja emocijas, un viņas acīs sariesās asaras. Arī aizkulisēs Dana bija klusa un nomākta.

Arī jums ir iespēja balsot sev tīkamo deju pāri, sekojiet dejas burvībai šovā „Dejo ar zvaigzni 3” jau šajā svētdienā, 7.martā 20:00 TV3!




Teksts: Ivars Kalniņš un Gunta Birnīte
Foto: no TV3 mājaslapas

Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas