Search form

10.03.2010

Drukāt

Jauno LNS mājaslapu apmeklējušas 24 valstis

Jau pagājušas 10 dienas, kopš Latvijas Nedzirdīgo savienībai (LNS) ir jaunā mājaslapa. Ar savu pievilcīgo dizainu tā ir piesaistījusi daudzus apmeklētājus ne tikai no Latvijas, bet arī no daudzām ārvalstīm.


No 1. līdz 10.martam mājaslapu apmeklējuši 2933 cilvēki no 24 valstīm. 2807 apmeklētāju ir no Latvijas, 31 – Lielbritānijas, 26 - ASV, 18 – Igaunijas.  5 no Vācijas un  Islandes, 4 no Dānijas, Krievijas un Somijas. Pa 3 no Šveices, Austrijas, Lietuvas un Beļģijas. No Īrijas, Francijas, Itālijas, Spānijas, Ukrainas un Izraēlas 2 apmeklētāji. Savukārt pa 1 cilvēkam ir no Austrālijas, Serbijas, Slovēnijas, Zviedrijas un Čehijas.

Vakar, 9. martā, LNS mājaslapu apskatījuši 522 cilvēki. Visvairāk tika skatīta ziņa par draudzības spēlēm basketbolā, kas notika Valmierā, 28. februārī. Liela interese bija arī par videoziņām,  pasākumu plāniem un avīzes „Kopsolī” februāra numuru.

Šobrīd ir reģistrējušies 190 LNS biedri un klienti. Šis skaitlis varēja būt lielāks. Reģistrēties mēģinājuši vairāk nekā 600 cilvēki. Diemžēl daudzi sūdzas par to, ka pēc reģistrācijas ir saņēmuši apstiprināšanas saiti, kas nav aktīva. Šajā gadījumā jums pašiem vajag šo saiti iekopēt pārlūkprogrammas adreses joslā, pēc tam nospiest tastatūras pogu „Enter”.  Tad parādīsies LNS mājaslapa ar paziņojumu „Paldies, jūsu e – pasta adrese ir apstiprināta. Jūsu reģistrāciju apstiprinās administrators 1 dienas laikā”.

Tas nozīmē, ka vienas dienas (24 stundu) laikā LNS mājaslapas administrators pārbaudīs, vai jūs esat LNS biedrs ( un jums nav parādu) vai projekta „Klusuma pasaule” klients un tad jūsu reģistrāciju  apstiprinās vai noraidīs.

Atvainojamies par sagādātājām neērtībām, bet tā nav mūsu vaina. Ļoti ceram, ka tuvākajā laikā mājaslapas izstrādātāji no firmas „Mediparks” šo tehnisko nepilnību izlabos.


Teksts: Inese Immure

P.S. SIA „Mediparks” ir novērsusi tehnisko kļūmi pie reģsitrācijas un  no šodienas, 11. marta, jūs varat reģistrēties bez problēmām. Ja kādi jautājumi, droši rakstiet uz [email protected].


Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas