Search form

17.03.2010

Drukāt

1. un 2. grupas invalīdiem un bērniem invalīdiem Rīgas pilsētas sabiedriskajā transportā jāreģistrē brauciens

Informācija 1. un 2. grupas invalīdiem, bērniem invalīdiem un personām, kuras pavada 1. grupas invalīdu vai bērnu invalīdu, kuri izmanto Rīgas pilsētas sabiedrisko transportu.

Tagad, izmantojot Rīgas pilsētas sabiedrisko transportu, 1. un 2. grupas invalīdiem, bērniem invalīdiem un personām, kuras pavada 1. grupas invalīdu vai bērnu invalīdu, uzrādot invalīda apliecību, pie transporta līdzekļa vadītāja jāpaņem bezmaksas biļete.

1. un 2. grupas invalīdi un bērni invalīdi katru braucienu var arī reģistrēt, izmantojot personalizēto e-talonu. To bez maksas izgatavo SIA Rīgas satiksme Klientu apkalpošanas centros, uzrādot invalīda apliecību, pasi vai dzimšanas apliecību (bērns). Fotogrāfija e – talonam tiks izgatavota uz vietas. Gatavo personalizēto e – talonu 1 mēneša laikā nosūtīs pa pastu.

No 1. aprīļa personalizēto e – talonu SIA Rīgas satiksme Klientu apkalpošanas centros varēs saņemt 5 minūšu laikā.
Pavadonim, kas pavada 1. grupas invalīdu vai bērnu invalīdu, personalizēto e- talonu neizgatavo. Viņam katrā braukšanas reizē, uzrādot pavadāmā invalīda apliecību, pie transporta līdzekļa vadītāja jāpaņem bezmaksas biļete.

Šīs izmaiņas Rīgas pilsētas sabiedriskā transporta lietošanā ir tāpēc, ka SIA Rīgas satiksme nepieciešams nodrošināt precīzu pasažieru uzskaiti.
 
Sagatavojusi: Inese Immure

Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas