Search form

05.07.2012

Drukāt

Aicina dzirdīgas sievietes ar zīmju valodas zināšanām kļūt par profesionālu atbalsta personu pirmsdzemdību periodā un dzemdībās

Photo

Latvijas Nedzirdīgo savienība aicina atsaukties dzirdīgas sievietes ar zīmju valodas zināšanām, kuras vēlas palīdzēt nedzirdīgām sievietēm grūtniecības laikā un dzemdībās.


Lai jūs varētu viņām sniegt fizisko, emocionālo un informatīvo atbalstu, jums tiks piedāvāti kursi 120 stundu apjomā. Mācību programmā būs iekļautas šādas tēmas: psiholoģija grūtniecības un dzemdību aprūpē, perinatālā psiholoģija, dzemdību pozas, masāža un relaksācija, dzemdību sāpes un to atvieglošana, iespējamie sarežģījumi un manipulācijas dzemdību laikā, zīdīšanas pamatprincipi, jaundzimušā fizioloģija un citas.
 
Atbalsta sniegšana nedzirdīgām sievietēm grūtniecības laikā un dzemdībās būs jauns sociālās rehabilitācijas pakalpojums, kas tiek realizēts projekta „Nepalikt vieniem klusumā” ietvaros ar Eiropas Sociālā fonda atbalstu.
 
Pieteikšanās līdz 1. augustam pie projekta vadītāja asistentes Diānas Leites-Zālamanes, rakstot uz e –pastu [email protected] vai pa tālruni 22088071.

 
Sagatavoja: Inese Immure

Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas