Search form

01.08.2012

Drukāt

Smiltēnieši aicina savējos: „Nesēdi mājās, nāc izkusties!”– un viņi ir klāt…

Šogad Smiltenes biedrība pirmoreiz organizēja netradicionālās sporta spēles ar logo „Nesēdi mājās, nāc izkusties!” Tās notika 14. – 15. jūlijā Jaunpiebalgā, lauku mājās „Kameņi”, kur visus laipni uzņēma šīs mājas saimnieki Sofija un Andrejs Cīruļi.


Individuālajās spēlēs piedalījās 26 dalībnieki un komandu spēlēs – 4 komandas.
 
Individuālo sporta spēļu disciplīnās bija jāveic 6 uzdevumi.
 
Basketbola soda metienus visprecīzāk iemeta Lida Šilinska (4  no 10), seko Anita Ceple, Guntis Mālkalns. Šautriņās vislabāk veicās Andrim Cvetkovam (108 p + 33 p),tālāk Airita Krasnā (108 p + 28 p) un Lida Šilinska (105 p). Lidojošo šķīvīšu pavēlnieks kļuva Pāvels Osetrovs, aiz viņa Vilis Pormeisters, Gaļina Mirošņičenko. Kofera mešanā uzvarēja Aigars Aplociņš, tālāk Vilis Pormeisters un Andris Šilinskis. Kauliņspēles laureāts Vilis Pormeisters , seko Gints Ceplis, Viktors Ņekrasovs. Gliemezi visātrāk aizvilka Pāvels Osetrovs, pēc tam Andris Šilinskis un Santa Kušķe.


 
Komandu spēlēs uzvarēja šādas komandas: 1. „PIEBALGA” ar 74 punktiem – Anita Mitrovska, Aigars Aplociņš, Kristaps Razminovičs, Andris Maldonis, Andrejs un Sofija Cīruļi; 2. „ZELTIŅI” ” (Cesvaine) ar 73,25 punktiem – Andris, Inga, Ilona un Igors Cvetkovi., 3. „ZĪLE” (Alūksne) ar 70,60 punktiem – Pāvels un Inga Osetrovi, Anita un Gints Cepļi, Airita Krasnā, Gaļina Mirošņičenko.


Vairāk foto - galerijā.
 
Spēļu noslēgumā visi atzina, ka visinteresantākā likās kofera mešana un gliemeža vilkšana, bet visgrūtākie bija lidojošie šķīvīši.
Savukārt komandu spēlēs  vēderus no smiekliem vajadzēja turēt, veicot šļakatu spaiņa uzdevumus. Visi klātesošie rosināja arī turpmāk organizēt Jaunpiebalgā  šādu sporta dienu, ieviešot to kā tradīciju,  kurā reizi gadā kārtīgi var izsmieties un izpriecāties no sirds.
 
Vēlreiz vislielākais paldies māju saimniekiem Sofijai un Andrejam, ka visus viesmīlīgi uzņēma savās mājās. Uz tikšanos nākošgad!


 
Teksts: Aiva Šilinska
Foto: Lida Šilinska un Airita Krasnā

Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas