Search form

07.08.2012

Drukāt

Nūjošanas entuziasti atkal pulcējas nometnē (foto)

Photo

Pēc jūlija atvaļinājuma valmierieši ar nepacietību gaidīja augustu, kad sāksies projekta „Klusuma pasaule” aktivitātes. 3. – 5. augustā projekta pasākumi atsākās ar ikgadējo, nu jau ceturto gadu organizēto nūjošanas nometni Tūjā.




Nometnē bija jauni 10 dalībnieki, kas ne reizi nebija nūjojuši, tiem nācās mācīties visu no sākuma. Pārējie, kas jau bija apguvuši nūjošanas tehniku iepriekš, droši nūjoja pa ceļiem, meža taciņām un jūras liedagu.

 
Katrs rīts nometnē sākās ar rīta līniju pl. 8.45. Ja kāds nokavēja – saņēma sodu. Divi puiši reiz nokavēja 5 minūtes ( vārdus nesaukšu) un par sodu saņēma auksta ūdens šalti biksēs.
 
Visa pasākuma galvenais virsvadītājs bija mājas saimnieks Ģenerālis Runcis, kas pārskaitīja ierindas dalībniekus un pa naktīm izgulējās gandrīz vai katrā gultā. Vislabāk Ģenerālim Runcim patika gulēt diendusu aktivitātes vadītājas Daces Lāces dīvāniņā.

 
Kā jau visās iepriekšējās nūjošanas nometnēs, laiks pasākumam bija ideāls, ne par karstu ne par aukstu. Šajās 3 dienās notika daudz dažādas aktivitātes arī bez nūjošanas – BOCCIA turnīrs, kas atšķīrās no parastā ar to, ka dalībnieki sēž uz krēsliem un nevar izvēlēties metienam ērtāku pozīciju; šautriņu mešana, basketbola soda metieni, meditēšana saulrietā pie jūras, sarunu aplis ar krāsaino varavīksni par dienas veikumu...
 
Nometnes noslēgumā notika tradicionālā fotografēšanās uz varavīksnes ar sveicieniem un cerībām uz tikšanos nākamgad – pēdējā projekta nometnē.

Vairāk foto - galerijā.
 
 
Teksts: Irina Jirgensone
Foto: Dace Lāce un Jevgenijs Tukišs

Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas