Search form

08.08.2012

Drukāt

Ir iespēja doties tālā ceļojumā kopā ar zīmju valodas tulku

Photo

ASV nedzirdīgo tūrisma aģentūra Discovering Deaf World (Atklājot nedzirdīgo pasauli) piedāvā nedzirdīgajiem doties ceļojumā uz Kambodžu. Ceļojums paredzēts nākamā gada ziemā, un tā laikā tūristi varēs iepazīties ar skaisto Kambodžas dabu, unikālo khmeru kultūru, kā arī vietējās nedzirdīgo kopienas dzīvi.


Brauciena programma paredzēta tieši nedzirdīgajiem, tāpēc īpaša uzmanība būs pievērsta ceļojuma mērķiem, kas saistīti ar nedzirdīgo kultūru: tūristi varēs iepazīties ar Pnompeņas Nedzirdīgo attīstības programmu, pabūt Episkās mākslas kafejnīcā Kempotā un paviesoties Kambodžas Nedzirdīgo mākslinieku apvienībā.
 
Bez tam nedzirdīgo tūristu grupa apmeklēs slavenos Angkoras (Angkor Wat) tempļus. Pnomtamao savvaļas dzīvnieku dabas parku, kur brīvdabas apstākļos mīt visdažādākie džungļu iemītnieki, kā arī Killing Fields (Noslepkavoto laukus) – vietu, kur nežēlīgā diktatora Pola Pota vadītā sarkano khmeru režīma laikā (1975 – 1979) tika nogalināti vismaz 1,4 miljoni nevainīgu cilvēku.
 
Tūristiem būs arī iespēja apgūt  iemaņas kokgrebšanā, khmeru makaronu gatavošanā un aušanā.
 
Ceļojuma laiks – no 2013. gada 1. līdz 10. februārim. Cena – 1550 – 1950 ASV dolāri (cena būs atkarīga no pieteikušos tūristu skaita grupā).
 
Grupā būs no 10 līdz 15 dalībniekiem.
 
Cenā nav iekļauts lidojums līdz Kambodžai. Nodrošināta divreizēja vai trīsreizēja ēdināšana (atkarībā no ceļojuma programmas).
Grupu visu ceļojuma laiku pavadīs divi vietējie gidi un tūrisma firmas Discovering Deaf  Worlds pārstāvis. Gidu stāstījums tiks tulkots britu un amerikāņu zīmju valodā.
 
Vairāk informācijas meklējiet: www.discoveringdeafworlds.org/programs/journeys/cambodia.
 
Ja ir interese doties ceļojumā, kontaktējieties ar Discovering Deaf Worlds direktoru David Justice internetā : djustice@DiscoveringDeafWorlds.com.


Sagatavoja: Pēteris Vilisters

Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas