Search form

03.10.2012

Drukāt

Ar īpašu Selgas cepumu sērijas izdošanu tiek sākta kampaņa „Par īstu bērnību”

Photo

„Vēlamies rosināt sabiedrību pievērst uzmanību bērniem ar dzirdes problēmām un vienlaicīgi palīdzēt viņiem atgūt pilnskanīgu dzīvi,” – tā AS Laima un AS Staburadze uzsāktās kampaņas mērķi raksturo valdes priekšsēdētājs Rolands Gulbis.


„Dzirde ir viena no svarīgākajām maņām, lai bērni varētu iepazīt apkārtējo pasauli un izbaudīt bērnību. Selgas cepumus dēvē par bērnības cepumiem, jo tie bieži vien ir pirmie, ko bērni iepazīst savā dzīvē. Ir svarīgi, lai visiem bērniem būtu laimīga bērnība.
 
Tāpēc tiek sākta kampaņa „Par īstu bērnību”, un jau šogad astoņi vājdzirdīgi bērni saņems īpaši pielāgotus digitālos dzirdes aparātus. Nopērkot īpašās sērijas Selgas cepumu paciņu,arī ikviens Latvijas iedzīvotājs var atbalstīt šo labdarības pasākumu, kas palīdzēs  šiem bērniem atgūt pilnskanīgu dzīvi. Aicinām ikvienu cepumu mīļotāju, kā arī Latvijas uzņēmumus, kas iegādājas konditorejas izstrādājumus, izvēlēties šīs īpašās sērijas cepumus.
 
Dzirdes traucējumi kavē bērna attīstību, tāpēc dzirdes aparātu kvalitāte un pielāgojamība konkrētā bērna vajadzībām ir īpaši svarīga. Sadarbībā ar Latvijas Bērnu dzirdes centru esam izpētījuši, kādi dzirdes aparāti katram no astoņiem bērniem nepieciešami, un noskaidrojuši to iegādes iespējas un izmaksas. Dzirdes aparātus bērni saņems līdz gada beigām.”
 
Kopumā labdarības kampaņai tiks saražotas 1 200 000 Selgas paciņu. Tirdzniecības vietās visā Latvijā  tās  varēs iegādāties oktobrī un novembrī, un tās būs pazīstamas pēc īpašas uzlīmes.
 
 
No interneta materiāliem sagatavoja: laikraksts „Kopsolī”

Atpakaļ

Uz augšu


Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas