Search form

Jaunumi

Photo

Noslēdzies Rīgas domes atbalstītais projekts „Starp divām saulēm cilvēks mirdz” (foto, video)

22.12.2017

21. decembrī kultūras centrā Rītausma projekta „Starp divām saulēm cilvēks mirdz” ietvaros notika svētku pasākums – 2017. gada svinīgs noslēgums ar tādu pašu nosaukumu.

Photo

Būtisks mūsdienu nedzirdīgo sabiedrības sasniegums: Apvienoto Nāciju Organizācija (ANO) paziņo par Starptautiskās zīmju valodu dienas apstiprināšanu

20.12.2017

ANO Ģenerālā asambleja ar savu lēmumu par Starptautisko zīmju valodu dienu oficiāli noteikusi 23. septembri . Ņujorkā, ASV, 2017. gada 19. decembrī šo rezolūciju vienprātīgi atbalstīja un pieņēma 97 dalībvalstis.

Photo
Photo

Iznācis “Kopsolī” decembra numurs

15.12.2017

Pēdējais šajā gadā! Tāpēc 1. lpp. Lielais Paldies visiem, kas savā aizņemtībā palīdzēja, atbalstīja, domāja par “Kopsolī”.

Photo

Vecāku ievērībai! Vēl var pieteikt bērnus uz starptautisko nometni Argentīnā

08.12.2017

Līdz 15. decembrim pagarināts pieteikšanās termiņš uz starptautisko bērnu nometni , kas notiks no 8. līdz 14. aprīlim Argentīnā, Buenosairesā.

Photo

Saeimā diskutēs par līdzdalības iespējām cilvēkiem ar invaliditāti – ar tulkojumu zīmju valodā

04.12.2017

4.decembrī atzīmējot Starptautisko dienu cilvēkiem ar invaliditāti, Saeimā notiks ikgadējā diskusija „Saeima cilvēkiem ar invaliditāti”. Konferencei interesenti ar zīmju valodas tulku varēs sekot līdzi tiešsaistē Saeimas mājaslapā www.saeima.lv.

Photo
Photo

Eiropas Parlamenta deputāti aicina: darīsim vairāk, lai cilvēki ar invaliditāti aktīvāk piedalītos sabiedrības dzīvē

01.12.2017

Gandrīz katrs sestais cilvēks ES sadzīvo ar kādu no invaliditātes veidiem. Nabadzības līmenis viņiem ir par 70% augstāks nekā vidējais.

Photo

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas