Search form

Jaunumi

Photo
Photo
Photo
Photo

Iznācis pēdējais Kopsolī numurs – šogad

19.12.2018

Pēdējais… Tas skanētu diezgan drūmi, ja vien mēs nezinātu, ka arī nākamgad tas, tāpat kā šogad, ieradīsies pie jums reizi mēnesī, lai ziņotu par jaunumiem pašmājās LNS, Latvijā un arī pasaulē par visu, kas īpaši skar nedzirdīgo cilvēku dzīvi un problēmu risinājumus dažādos līmeņos.

Photo

Rīgas Nedzirdīgo draudze vēl svētīgus un gaišus Kristus dzimšanas svētkus!

19.12.2018

Rīgas Nedzirdīgo draudze aicina uz Ziemassvētku laika DIEVKALPOJUMU 4. ADVENTĀ ar tulkojumu zīmju valodā svētdien, 23. decembrī, pl. 14 Rīgas Sv. Jāņa baznīcā (ieeja no Jāņa ielas 7 caur pirmajām durvīm pa kreisi).

Photo

Izcilajam pedagogam EDUARDAM INZELBERGAM – 160

18.12.2018

Izcilajam pedagogam EDUARDAM INZELBERGAM, kas nedzirdīgo bērnu izglītošanai veltījis pusgadsimtu, augustā apritēja 160 gadi.

Photo

Par godu mūsu valsts simtgadei! (foto, video)

18.12.2018

Atsauksim atmiņā vērienīgi nosvinēto Latvijas simtgadi 17. novembrī Rītausmā! Piedāvājam noskatīties videomontāžu “Latvija likteņa vējos” un fotogaleriju.

Photo

Noslēdzies Rīgas domes atbalstītais projekts „Laika tilts” (foto, video)

17.12.2018

2018. gada 15. decembrī LNS kultūras centrā “Rītausmā” Kandavas ielā 27, Rīgā risinājās LNS projekta “Laika tilts” svētku pasākums “Valsts jubilejas gadu noslēdzot”.

Photo

LR1- Dzirdīgi bērni nedzirdīgo ģimenē. Skats no otras puses jeb mammu pieredze

14.12.2018

14. decembrī Latvijas Radio 1 raidījumā “Īstenības izteiksme” intervijas ar četrām nedzirdīgām māmiņām – Anitu Cepli, Vinetu Kozlovu, Zani Teteri un Sanitu Gabrāni. Tā ir stāsta otrā puse, par to, kā nedzirdīgam cilvēkam ir audzināt bērnus – gan dzirdīgus, gan nedzirdīgus. Iepriekšējā sarunā (26. novembrī) ar četrām dzirdīgām sievietēm – nedzirdīgu vecāku meitām – nācies secināt, ka bērniem nebūtu jātulko vecāku dzīves, jo tas var atņemt bērnību un kropļot attiecības ģimenē. Plašāku informāciju skatīt: https://www.lsm.lv/raksts/zinas/zinu-analize/bernam-nav-jatulko-pieauguso-dzives-sarezgijumi-cetru-nedzirdigo-vecaku-stasti.a302995/

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas