Search form

Jaunumi

Photo

Mūžībā devies LNS Goda biedrs Francis Mauriņš

27. decembrī, 84 gadu vecumā mūžībā devies Latvijas Nedzirdīgo savienības (LNS) Goda biedrs Francis Mauriņš (Rēzeknes RB).

Photo

Gadu mijā Valsts prezidenta un Ministru prezidenta uzruna ar subtitriem un filma “Ūdensbumba resnajam runcim” ar tulkojumu zīmju valodā

27.12.2019

Latvijas Televīzija gadumijā piedāvā valsts augstāko amatpersonu uzrunas ar subtitriem un ģimenes filmu ar tulkojumu zīmju valodā.

Photo
Photo

Lasiet “Kopsolī” gada noslēguma numurā!

19.12.2019

Pēdējā 2019. gada avīzes numurā LNS prezidente Sandra Gerenovska vērtē aizvadīto gadu 1.,2. lpp.). Paveikts tiešām daudz, LNS vadība regulāri piedalās augsta līmeņa sapulcēs, apspriedēs ar ministrijām u.c. institūcijām. Tas labi redzams LNS vadības kalendārā (2. lpp.).

Photo

Noslēdzies Rīgas domes atvalstītais projekts "Gads starp diviem simtiem" (foto)

17.12.2019

Šī gada 14. decembrī Rītausmā (Kandavas ielā 27, Rīgā) norisinājās LNS projekta “Gads starp diviem simtiem”, ko finansēja Rīgas domes Labklājības departaments (līgums Nr. DL-19-217-lī) budžeta programmas “Sadarbība ar nevalstiskajām organizācijām” ietvaros, 2019. gada noslēguma svētku pasākums.

Photo

Pirmoreiz Liepājā valsts svētki zīmju valodā!

06.12.2019

Šogad 18. novembra svētki mums, Kuldīgas un Liepājas RB biedriem, bija īpaši un savādāki, nekā tie bijuši iepriekšējos gados.

Photo

Tiesībsargs pasniedz balvu LNS

05.12.2019

Starptautiskajā personu ar invaliditāti dienā 3. decembrī Latvijas Nacionālajā bibliotēkā norisinājās Tiesībsarga, Nacionālās Bibliotēkas un apvienības “Apeirons” organizētā godināšanas ceremonija – gada balvu cilvēku ar invaliditāti atbalstam pasniegšana. Pasākumā piedalījās arī LNS prezidente Sandra Gerenovska un LNS viceprezidente Brigita Lazda.

Photo

Daugavpils biedrība saņem Pateicības rakstu

05.12.2019

Daugavpils dienas centrā “Saskarsme” Starptautiskajā cilvēku ar invaliditāti dienā notika apaļā galda diskusija. Daugavpils biedrību tajā pārstāvēja Regīna Radkeviča. Diskusijā piedalījās kopumā 11 NVO pārstāvji.

Photo

3. decembris – Starptautiskā personu ar invaliditāti diena

03.12.2019

Apvienoto Nāciju Organizācijas (ANO) Speciālās plenārsēdes laikā 1992. gada oktobrī tika pieņemta rezolūcija, kas pasludināja katra gada 3. decembri par Starptautisko personu ar invaliditāti dienu.

Photo

Rēzekne nosvinēja jubileju!

27.11.2019

23. novembrī Rēzeknes biedrībā notika milzumliels pasākums – biedrības70 - desmitā dzimšanas diena. Tā bija sarīkota ar lielu vērienu, - ne biedrībā, bet vienā no pilsētas kultūras namiem.

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas