Search form

Jaunumi

Photo
Photo
Photo

Aiz loga pārslo sniegs, bet alūksnieši atgriežas vasaras noskaņās

30.10.2012

26. oktobrī mūsu kluba telpās uz kārtējo nodarbību sanāca grupas biedri. Ar nepacietību gaidījām radošo nodarbību vadītājas no Rīgas, lai apgūtu atkal kaut ko jaunu un interesantu. Viesi ieradās līdz ar pirmajām sniega pārslām, un tad arī darbs varēja sākties.

Photo

Rīgas biedrības rudens pārgājiens uz kazu saimniecību „Līcīši” (foto)

30.10.2012

Rīgas biedrība katru pavasari un rudeni organizē tradicionālu pārgājienu, un šis pasākums vienmēr piesaista lielu dalībnieku interesi. Šoreiz 27. oktobrī biedrība organizēja pārgājienu uz zemnieku saimniecību „Līcīši”. Lai gan šajā dienā pēkšņi uzsniga pirmais sniegs, tas nevienu nesatrauca un labajai noskaņai nekaitēja. Piedalījās 70 cilvēku no Rīgas un Jelgavas, tostarp arī bērni.

Photo

Amerikāņu seriālā loma nedzirdīgam aktierim

29.10.2012

Ievērojams, iespējams, pat vēsturisks notikums risinājies Holivudas aktieru atlases birojā: TV seriāla „Criminal Minds” komanda spērusi neparastu soli, pārveidojot sērijas lomu no dzirdīga varoņa uz nedzirdīgu vienīgi tāpēc, lai lomai varētu nolīgt nedzirdīgo aktieri Troju Kotsuru.

Photo
Photo
Photo
Photo

Aicina piedalīties mūžizglītības seminārā

24.10.2012

Organizācija „ASOCIAŢIA WINDOW ROMÂNIA” aicina piedalīties seminārā „Nedzirdīgo cilvēku sociālās un profesionālās integrācijas sekmēšana, izmantojot kādu no Eiropas zīmju valodām”.

Photo

Kā ietekmēt invaliditātes politiku praktiski

24.10.2012

18. oktobrī Latvijā notika augsta līmeņa darba konference par invaliditātes jautājumiem. Tajā piedalījās gan atbildīgās amatpersonas un cilvēku ar invaliditāti organizāciju vadītāji no Lietuvas un Igaunijas, gan Eiropas Foruma cilvēkiem ar invaliditāti prezidents Janis Vardakastanis.

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas