Search form

Jaunumi

Photo
Photo

Eiropas Nedzirdīgo savienība atzīst: ļoti svarīgi ir nodrošināt vispusīgu, plašu informāciju nedzirdīgo kopienai un visai sabiedrībai

28.04.2012

Eiropas Nedzirdīgo savienība (ENS/EUD) uzsver, ka organizācijas darbībā viens no svarīgākajiem uzdevumiem ir tās biedru, valstu nedzirdīgo savienību un visas nedzirdīgo kopienas informēšana par tai aktuāliem jautājumiem. Tāpat ENS uzskata, ka par tiem nepieciešams informēt arī pārējo – dzirdīgo sabiedrības daļu.

Photo
Photo

Pensionāri varēs iegādāties mūža pensijas polisi

27.04.2012

Precizēta kārtība, kādā 2. pensiju līmeņa dalībnieki par šajā līmenī uzkrāto kapitālu varēs iegādāties dzīvības apdrošināšanas jeb mūža pensijas polisi. Apstiprināti grozījumi Ministru kabineta Noteikumos par valsts fondēto pensiju shēmas darbību.

Photo

LNS Rehabilitācijas centra darba laiks

26.04.2012

Apmeklētājus pieņems:
28. aprīlī pl. 9 – 13
30. aprīlī – slēgts
1. maijā – slēgts
2. maijā pl. 9 – 17
3. maijā pl. 9 – 16
4. maijā – slēgts

Photo
Photo
Photo

Lieliska dāvana nedzirdīgajiem bērniem: tiešs skaņas kontakts ar skolotāju bez blakustrokšņiem, var sazināties no attāluma un pieslēgties dažādiem skaņu avotiem

25.04.2012

Sirsnīgā gaisotnē risinājās LMT dāvanas – skaņu pastiprinoši ierīču – pasniegšanas ceremonija Rīgas skolas audzēkņiem viņu telpās.
Skaņu ierīces pats LMT prezidents Juris Binde dalīja 1. – 5. klašu audzēkņiem pēc viņu uzstāšanās ar speciāli sagatavotiem priekšnesumiem – mazie norunāja lielu PALDIES uzvedumu un nodejoja aizrautīgu dejas numuru, kas sajūsmināja daudzus viesus.

Photo

Latvijas Bērnu dzirdes centrs un LMT dāvina skaņu pastiprinošas iekārtas

25.04.2012

Latvijas Bērnu dzirdes centrs un Latvijas Mobilais Telefons 25. aprīlī 32 Rīgas Nedzirdīgo Bērnu internātpamatskolas (RNBIPS) audzēkņiem ar smagiem dzirdes traucējumiem uzdāvināja skaņas pastiprināšanas ierīces. Tās ļaus labāk saklausīt pedagogu stāstīto, tādējādi palīdzot bērniem pilnvērtīgi mācīties un attīstīties.

Photo

„Mīlē jauns, mīlē vecs” – teātra talantu šova priekšpēdējā kārta

25.04.2012

22. aprīlī norisinājās talantu šova „Krāsaini sapņi – 2” piektā kārta „Mīlē jauns, mīlē vecs”. Pusotrs simts apmeklētāju vēroja, kā šova dalībnieki parāda dažādus savdabīgus, mīlestībai veltītus priekšnesumus.

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas