Search form

Jaunumi

Photo
Photo
Photo

Latvijas Radio 4 programmā „Doma laukums” par surdotulka pakalpojumu nedzirdīgajiem cilvēkiem

31.08.2012

30. augustā Latvijas Radio 4 raidījumā „Doma laukums” LNS prezidents Arnolds Pavlins komentēja 28. augustā valdībā pieņemtos grozījumus Invaliditātes likumā attiecībā uz surdotulka pakalpojuma apmaksu no valsts budžeta nedzirdīgajiem cilvēkiem līdz 10 stundām mēnesī.

Photo

Sapnis piepildījies: pļaviņieši izlocījās Latgales lokos (foto)

31.08.2012

Veselu gadu lolotais kopīgais sapnis – izbraukt ekskursijā Latgales lokos piepildījās šogad, 28.augustā.

Photo

Semināros un radošajās nometnēs veikts liels darbs – ir svarīgi, lai tas turpinātos, projektam beidzoties (foto)

30.08.2012

Projekta „Klusuma pasaule” 2.10 aktivitāte „Saskarsmes un radošās pašizpausmes iemaņu apguves programmas izstrāde un realizācija” ir uzsākusi jauno sezonu ar jau ierastiem pasākumiem – radošo nometni 24 projekta klientiem un apmācību semināru 36 speciālistiem, kas strādā ar nedzirdīgajiem.

Photo

No 1. septembra arī 3. grupas invalīdi Jūrmalas autobusos varēs braukt bez maksas

30.08.2012

No 1. septembra ne tikai pensionāri, skolēni un studenti, bet arī trešās grupas invalīdi, bāreņi un bez vecāku gādības palikušie bērni, kuri atrodas aizbildnībā, dzīvo audžuģimenēs vai bērnu aprūpes iestādēs, Jūrmalas autobusos varēs braukt bez maksas, ziņoJūrmalas pašvaldības mājaslapa.

Photo
Photo

Autobraucēju ievērībai! Vēl varat paspēt uz tehniskās apskates nakti

30.08.2012

Šodien, 30. augustā, no pl. 20 līdz 2 naktī "Auteko&TUV" tehniskās apskates stacijā Rīgā, Antenas ielā 2, notiks Tehniskās apskates nakts ar devīzi "Mēs par drošu auto".

Photo

Diena mūsu biedru lauku sētā (foto)

29.08.2012

Mūsu Alūksnes grupas biedri Jons un Arnita Dičpeteri jau bija mums daudz stāstījuši par savu darbu lauku saimniecībā – viņi strādā zemnieku saimniecībā par palīgstrādniekiem. Mūs tas ieinteresēja, tāpēc nolēmām skatīt to paši to savām acīm.

Photo

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas