Search form

Jaunumi

Photo
Photo

Šovakar LTV 7. kanālā skatieties raidījumu par mums

29.02.2012

29. februārī pl. 22.25 Rīgas reģionālās TV programmu virszemes ciparu apraides ietvaros notiks raidījums „Laiks ģimenei” ar atkārtojumu 1. martā pl. 7 un pl. 12.45.

Photo

Raiņa vakarskolas absolventu ievērībai – aicinājums uz salidojumu!

29.02.2012

Šogad Rīgas Raiņa 8. vakara (maiņu) vidusskola svin savu 85 gadu pastāvēšanas jubileju. Jau vairāk nekā 50 gadus skolā vidējo izglītību iegūst cilvēki ar dzirdes traucējumiem. Daudziem skola asociējas ar stingriem un ne tik stingriem skolotājiem, ar aktīvu pašdarbību un ārpusstundu aktivitātēm, ar vietu, kurā vienmēr patīkami atgriezties.

Photo

Dzirdes centrs Valmierā jauno gadu sāk jaunās telpās (papildināts, foto)

29.02.2012

No šī gada sākuma Dzirdes centrs Valmierā iekārtojies jaunās telpās. Dažādas institūcijas un viena privātpersona kopā piešķīrušas 26 000 latu, lai centrs, kura klientu datu bāzē ir ap 1000 klientiem, iegūtu jaunas, pielāgotas telpas, ziņo interneta portāls „Kas jauns”.

Photo

Ļaut izpausties savai iekšējai būtībai

28.02.2012

Februārī Rēzeknes biedrībā projekta „Klusuma pasaule” ietvaros tika organizēti vairāki radoši un atraktīvi pasākumi ar visai romantiskiem, neprātīgiem, skaistiem un neaizmirstamiem mirkļiem. Par to šeit vēlamies dalīties iespaidos.

Photo

Rīgas Krievu teātrī izrādes ar titriem latviešu valodā

28.02.2012

Jau no pagājušā gada novembra Rīgas Krievu teātrī var noskatīties izrādes ar titriem latviešu valodā.

Photo

Atvieglojumi bērniem ar invaliditāti un personām ar I, II vai III invaliditātes grupu

27.02.2012

Pēc Invalīdu lietu nacionālās padomes lēmuma Labklājības ministrija sagatavojusi detalizētu informāciju par atvieglojumiem, kas pienākas invalīdiem.

Photo

Dzirdīgie un nedzirdīgie kopīgā dziesmā


27.02.2012

Jauniešiem ar dzirdes traucējumiem ir grūti integrēties mūsdienu sabiedrībā, jo pastāv komunikācijas barjera, un cilvēki labāk no viņiem izvairās nekā mēģina kontaktēties, atzīst Laura Reisele, jauniešu iniciatīvas projekta "Melodiskās rokas" koordinatore.

Photo

Ziemeļkorejas nedzirdīgie iziet pasaulē

24.02.2012

Pasaules Nedzirdīgo federācija (PNF) ir pirmā starptautiskā cilvēku ar īpašām vajadzībām organizācija, kas parakstījusi Saprašanās memorandu ar komunistiskās Ziemeļkorejas invalīdu organizāciju.

Photo

Dmitrijs Kļušenkovs – labākais šahā un dambretē

24.02.2012

11.februārī notika sporta kluba „Tālavas Nedzirdīgo sports” meistarsacīkstes dambretē un šahā. Piedalījās 9 dalībnieki.

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas