Search form

Jaunumi

Photo
Photo

Par mākslīgās apaugļošanas bezmaksas pakalpojuma ieviešanu

31.05.2012

Pašlaik tiek veikta izmaksu analīze par bezmaksas mākslīgās apaugļošanas pakalpojuma ieviešanu, ziņo Veselības ministrija. Jau šogad to sāks apmaksāt. Bet šobrīd tiek veidots neauglības reģistrs, lai noteiktu, cik cilvēkiem šāda palīdzība nepieciešama.

Photo

Modernās tehnoloģijas paplašina zīmju valodas tulka pakalpojumu pieejamību Polijā (video)

31.05.2012

Kas notiktu, ja nedzirdīgajiem būtu pieeja tulkam jebkurā laikā, jebkurā vietā? Vai tas neizmainītu viņu dzīvi? Tas izklausās pēc sapņa, bet patiesībā ir iespējams!

Photo
Photo

Izsludina pieteikšanos onkoloģisko pacientu rehabilitācijas nometnēm „Spēka avots”

30.05.2012

Onkoloģisko pacientu psihosociālās rehabilitācijas nometnes „Spēka avots” - tā ir iespēja tiem, kas pārdzīvojuši vēzi, rast sevī spēku un atgūt apziņu, ka dzīve turpinās. Tāpēc onkoloģisko pacientu atbalsta biedrība „Dzīvības koks” aicina ikvienu, kas reiz saņēmis diagnozi „ļaundabīgs audzējs”, pieteikties uz kādu no divām „Spēka avots” nometnēm, kas notiks šī gada jūlijā. Nometnes paredzētas šādos datumos: no 1. - 6.jūlijam un no 22. - 27.jūlijam. Nometnes notiks viesu namā „Bille”, Amatas novadā, Drabešu pagastā.

Photo

Labās prakses un pieredzes apmaiņas pasākums Liepājā

30.05.2012

Projekta „Klusuma pasaule” ietvaros plānojām braucienu uz Liepājas RB speciāli 2012. gadā, jo zinājām, ka tad būs gatavs jaunais Liepājas klubs. Tad nu ar sālsmaizes kliņģeri padusē 26. maijā devāmies ceļā.

Photo

Trūcīgas ģimenes statusu piešķirs uz īsāku laiku

29.05.2012

Turpmāk tiem cilvēkiem darbspējīgā vecumā, kuri pašvaldībā vēlēsies saņemt sociālās palīdzības pabalstu, vajadzēs reģistrēties kā bezdarbniekam Nodarbinātības valsts aģentūrā. Līdz šim sociālās palīdzības pabalstus varēja saņemt arī cilvēki, kuriem bija piešķirts darba meklētāju statuss.

Photo

Jauns pakalpojums „Asistents personām ar dzirdes traucējumiem”

29.05.2012

No 7. maija projekts „Klusuma pasaule” piedāvā nedzirdīgiem klientiem jaunu pakalpojumu „Asistents personām ar dzirdes traucējumiem”.

Photo
Photo

Cilvēku ar invaliditāti skaits pēdējos četros gados pieaudzis par 30 tūkstošiem

28.05.2012

Pēdējo četru gadu laikā Latvijā būtiski – par 30 tūkstošiem cilvēku - pieaudzis cilvēku ar invaliditāti skaits. Šāda tendence krīzes un pēckrīzes periodā daļēji skaidrojama ar sociālās aizsardzības un atbalsta pasākumiem, ko valsts piedāvā cilvēkiem ar invaliditāti, skaidro Labklājības ministrija (LM).

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas