Search form

Jaunumi

Photo

Pensiju likuma grozījumi, kas jau stājušies spēkā 


27.08.2012

Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra informē, ka būtiskākās izmaiņas, kas skar pensionēšanās vecuma paaugstināšanu, sāk darboties 2014. gadā, taču vairāki likuma "Par valsts pensijām" grozījumi stājušies spēkā jau tagad – no 2012. gada 18. jūlija.


Photo

Noslēgusies Deaf Nation World Expo II vispasaules izstāde

24.08.2012

Šā gada augustā Mandalaibejas konferenču centrā Lasvegasā (ASV) 3 dienas notika Deaf Nation World Expo 2. vispasaules izstāde.

Photo
Photo
Photo

Neatklāto talantu sākums

23.08.2012

29. augustā pl. 12 ar izstādes „Sākums” atklāšanu Jūrmalas pilsētas muzeja kafejnīcā „City Cafe” Majoros Tirgoņu iela 29 noslēgsies triju mēnešu projekts „Iedzīvotāju ar dzirdes traucējumiem integrācija pilsētas sabiedriskajā dzīvē, izmantojot vizuālo un lietišķo mākslu”.

Photo
Photo
Photo
Photo

Radošajā nometnē savā starpā labi sapratās visi (foto)

21.08.2012

Biedrība „LīDaGa” Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sabiedrības integrācijas programmas ietvaros no aprīļa mēneša realizē projektu „Aktīvs jauns un aktīvs vecs”, kurā piedalās arī pensionāri ar dzirdes traucējumiem, Dienas centra „Ābeļzieds” klientes, kā arī dzirdīgi un nedzirdīgi bērni un jaunieši.

Photo

Piedāvā darbu Vjetnamā

21.08.2012

Pasaules Nedzirdīgo federācija informē, ka Vjetnamas Nevalstisko organizāciju resursu centrs piedāvā darbu pasniedzējam (international trainer) nedzirdīgo izglītības un zīmju valodas tulkošanas jomā, kura pienākums ir sagatavot pieaugušos nedzirdīgos un dzirdīgos (kuri prot zīmju valodu), izglītības speciālistus darbam ar nedzirdīgiem bērniem Vjetnamā. Detalizētu informāciju (angļu valodā) skatīt šeit.

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas