Search form

Jaunumi

Photo

Baskāju takas sniegtā veselīgā atpūta (foto)

07.08.2012

Rīgas biedrība vēlas padalīties ar saviem pozitīvajiem iespaidiem par lielisku atpūtas un izklaides vietu tepat Latvijā, Tukuma pusē, ko piedzīvojām krietnā interesentu pulciņā 5.augustā. Tā ir Baskāju taka atpūtas bāzē „Valguma pasaule”. Iespējams, ka liela daļa vēl to nav apmeklējusi, jo taka darbojas tikai no 7. jūnija.

Photo

Plosti pa Gauju – jau otro vasaru (foto)

06.08.2012

Pussimts dalībnieku jaukā atmiņā paliks divu dienu atpūtas brauciens pa mūžam skaisto Gauju, kuru jau otro gadu organizēja Rīgas biedrība 28. – 29. jūlijā no Cēsīm līdz Siguldai.

Photo
Photo
Photo
Photo

Aculiecinieka ieskats skaistumkonkursa „Miss & Mister Deaf International 2012” norisē Turcijā

03.08.2012

Jūlija nogalē Ankarā, Turcijā, norisinājās starptautiskais meiteņu un puišu skaistumkonkurss „Miss & Mister Deaf International 2012”. Iepriekšējos gados šis pasākums notika Amerikā, bet šogad Eiropā.

Photo
Photo

Olimpisko spēļu mājaslapa arī zīmju valodā

02.08.2012

„Londonas Olimpiskās spēles ir spēles ikvienam un mēs esam apsolījuši veidot mūsu mājaslapu pieejamu, cik vien iespējams, ” raksta spēļu oficiālā mājaslapa London2012.com.

Photo

Kāpēc nevar noskatīties Olimpisko spēļu atklāšanas ceremoniju tiešraidē ar surdotulkojumu?

02.08.2012

Pirmo reizi Olimpisko spēļu vēsturē Latvijas nedzirdīgajiem bija iespēja sekot Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijai pilnībā – ar surdotulkojumu. Lai gan to nevarēja noskatīties tiešraidē, bet tikai otrā dienā, paldies Latvijas televīzijai par doto iespēju.

Photo

Atkārtota ekspertīze nebūs jāveic cilvēkiem ar nemainīgu invaliditāti

01.08.2012

Cilvēkiem ar nemainīgu invaliditāti vairs nebūs atkārtoti jāveic invaliditātes ekspertīze. Jaunā kārtība attiecas uz cilvēkiem, kuriem neatgriezenisku veselības bojājumu dēļ piešķirtā invaliditātes grupa bija regulāri jāpārskata.

Video ziņas

Jauniešiem

LNS kapitālsabiedrības


LNS biedrību interešu grupas